Jouw unieke plek online...Snel, eenvoudig en dit onder deskundige begeleiding.
Nog niet online aanwezig?Zet de stap en maak zelf, voordelig en in enkele stappen jouw website/webshop onder professionele begeleiding.
Is uw website mobielvriendelijk?Vraag meer info via Contact...

Wat doen weNiet iedereen vindt zijn weg in deze technologische wereld. Heel jammer want in tijden van technologische vooruitgang is stilstaan gelijk aan achteruit gaan.
Kortom ieder zijn unieke plek online ‘My UniQue Place Online’, onze merknaam zegt het zelf.

Het is dus noodzakelijk om als bedrijf/ondernemer/zelfstandige/starter een plaatsje op het web te hebben.
De kostprijs voor het opzetten van een website hakt vaak zwaar in het budget in, zeker voor startende ondernemers is het vaak afwegen waarvoor men wel of geen kosten kan/wil maken.

Komt daarbij dat wanneer men de opdracht geeft aan een webdesigner men vaak geen eigen baas is over zijn website. Nieuwe foto’s of een actie aankondigen op de site zijn vaak langdurige processen van bellen, mailen en smeken aan de webdesigner om het in orde te brengen.

Met deze problematiek in het achterhoofd bieden wij hiervoor een oplossing. Deze oplossing manifesteert zich in het aanbieden van pakketten.

Onze pakketten bevatten hosting, een domeinnaam voor 1 jaar, de installatie en basisconfiguratie van een WordPress website en workshops waardoor je als klant zelf jouw website kunt samenstellen, configureren en beheren.

Ben je klaar om de stap te zetten naar uw unieke plek online? Bekijk dan zeker onze pakketten welke we aanbieden.